la reina de la rambla

Avui m’he sentit la Reina de la Rambla.

Últimament, quan anava a la Rambla em sentía agobiada per la quantitat de persones que circulaven al meu costat, però avui no: a mitja tarda s’ha posat a ploure a bots i barrals i tots els mims i estatues de la Rambla, junt amb els que no duien paraigüa o no s’atrevien a posar-se sota aquell aigüat s’han refugiat als edificis del costat.
I jo, que venia del Carrer Portaferrisa i volia arribar a casa aviat, he trespassat al mig de la Rambla sota el meu paraigüa per anar a agafar el tren de Sarrià.


He tingut una sensació molt especial, pràcticament sola al mig de les Rambles, caminant a poc a poc mentre les voreres eran plenes de gent mirant-me.
Per això avui m’he sentit com les persones importants, a les que tothom cedeix el pas i les mira, mentre disfrutava de la beneficiosa pluja de la Rambla.


enviado por angelina

2 Comentarios

 1. Quieres cafe mi amorrrrr?
  |

  Oooooooh!
  Quina sensacio tan fantastica!!!!
  M’hauria encantat ser un ocell i veure a la meva mare caminant sola sota el seu paraigues per les rambles mentres un munt de gent previsible i anodina no feien mes que seguir el seu instint animal de manada mentres alucinaven al veure algu amb la sufuicient llum i decissio de trencar la barrera de la normalitat.
  Molt be Mami!
  Esme

 2. el albatros
  |

  bona tarda -atemporal.
  escribo desde un punto de encuentro entre pasado, futuro y presente.
  lo llamaria un… ahora especial.
  no se’ si leeras este mensaje, si lo encontraras.

  para mi tu eras ya la reina de la rambla. No como la monyo!

  Porque’ me tratastes asi’? Era lindo nuestro encuentro, no merecia ser destrozado todo como hicistes tu, por …tus problemas.

  Con poco esfuerzo me habrias encontrado como amigo.
  Con poco esfuerzo me habrias conocido. Con poco esfuerzo te habria salido, el sentimiento nuevo que yo vi’ dentro de ti, como si no lo hubieses nunca probado antes.

  Portaferrissa era mi calle.
  Acuerdo que te vi’ pasar y tu dicistes: «no era yo».

  Ariadna, cuanto mal has hecho a quien te queria y tu queria, en realidad.

  Aun espero, pero no lo escluyo, un dia sera’ tarde y sera’ triste.

  Desde esta esquina, donde por un rato no me ves, te doy un beso, sabiendo que si te paras y te acuerdas, lo conoces y lo añoras.