los chinos de mi barrioeficientes y rápidos, a la par que educados…

5 Comentarios

 1. Elías
  |

  Impresionante

 2. cartes damor mai arribades?
  |

  nana, no entenc res. estic patitiès, patidufús, patidimul. tantes preguntes i tan poques respostes, només mals de caps i mals de ventres. hi ha una història ‘d’un home de la maleta’ que no té nom. tots portem una maleta. jo porto una maleta. tants de noms per tot el que ens envolta, però i nosaltres? em fa mal un múscul de l’esquena, és una tensió. què tensiona? què destensiona? no sé. el mesies és deixar de pensar, oi? la consciència és traïdora, tan la bona com la dolenta. obro la maleta, aviam què hi ha? entens alguna cosa? jo no. de veritat: què busques?

 3. ariadna
  |

  em sembla que busco buscar, encara. igual que tu :)

 4. cartes d'amor mai arribades?
  |

  com deia el meu avi: per què tanta pressa, si encara no sabem on hem d’arribar. llavors es va morir.

 5. ariadna
  |

  adoro el teu avi. i la meva àvia. em declaro neta universal de tots els avis i avies, avui